dimecres, 27 de maig del 2009

Presentació del bloc


Avui neix el bloc de la Biblioteca Central Comarcal de Tàrrega.

En aquest primer post us volem presentar la biblioteca, explicar per què hem creat aquest bloc i què hi podreu trobar.

La Biblioteca
La Biblioteca Central Comarcal de Tàrrega, està situada al casc antic de la ciutat, concretament a la Plaça Sant Antoni. Es va inaugurar l’any 1994, per tant aquest 2009 celebrem 15 anys!
És una biblioteca pública central comarcal. Això vol dir, que és la biblioteca pública de la ciutat de Tàrrega i la biblioteca pública cap de comarca de la comarca de l’Urgell. A més, forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, i del Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO.
Si voleu més informació, podeu anar a la pàgina web de l’ajuntament, a l’apartat de la biblioteca: http://www.ajtarrega.es/biblioteca.html

Per què un bloc a la biblioteca?
Sabeu que internet és el nou món de la informació, i que des de la biblioteca us n’oferim l’accés gratuït. La Biblioteca de Tàrrega no es vol quedar enrere i des d’ara també estarem a internet. Pretenem que aquesta eina sigui una manera d’obrir fronteres, i arribar a un públic més ampli de gent. Volem que sigui una eina més de comunicació entre la biblioteca i els usuaris.

Què trobareu al bloc?
- Butlletí mensual de les novetats de la biblioteca
- Informació de les activitats que s’organitzin des de la biblioteca
- El llibre del mes (cada mes us donarem notícia d’un llibre de coneixements, d'una novel·la, d'un conte i d'una novel·la juvenil, amb la ressenya corresponent)
- Publicació de notícies rellevants en el món de la cultura


Com hem dit volem que sigui una eina interactiva de comunicació entre biblioteca i usuaris. Esperem que vosaltres formeu part d’aquest bloc i que hi participeu donant les vostres opinions i fent comentaris de les notícies que s’hi publiquin. Com més participació hi hagi, més enriquidor serà per tots nosaltres.

7 comentaris:

  1. Bon dia,
    Des de la Biblioteca Pau Vila de Molins de Rei us desitgem molta sort en aquesta nova iniciativa.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  2. Molta sort a tots! esperem que els blocs tinguin una llarga vida!!!
    Paquita Martorell Pereira
    http://bibliotecaramonberenguer4.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Des de la Biblioteca Ramon Berenguer IV d'Almenar felicitat i nosaltres també amb aquest curs volem a fer un bloc que sigui representatiu i interactiu amb els nostres usuaris.

    ResponElimina
  4. Ah!! m'oblidava de donarte l'adreça del nostre bloc.
    http://bibliotecaramonberenguer4.blogspot.com

    ResponElimina
  5. La Biblioteca Mercè Rodoreda també vol desitjar-vos molta sort i que els usuaris o públic que accedeixi el trobi força interessant!

    ResponElimina
  6. Em sembla una molt bona iniciativa, crec que pot ser una bone eina per acostar la biblioteca als seus usuaris.


    Ànims i endavant

    ResponElimina
  7. Des del punt de suport de la UOC a Tàrrega us felicitem per aquest bloc i desitgem que els vostres articles i els comentaris dels lectors el vagin fent gran

    ResponElimina