divendres, 17 de desembre del 2010

Novel·la Juvenil del mes : Reckless. Carn de pedra

FUNKE, Cornelia. Reckless. Carn de pedra. Barcelona : Estrella Polar, 2010.

Durant anys, en Jacob Reckless ha gaudit dels secrets i dels tresors que s’amaguen darrere del mirall. Ara, però, caldrà que posi a prova tot el que ha après. En John, el seu germà petit, l’ha seguit, i la màgia negra el convertirà en una bèstia si en Jacob no troba la manera de salvar-lo.
Afanya’t, Jacob Reckless, la carn de pedra s’escampa molt ràpidament.
Un nou llibre de Cornelia Funke, considerada la gran escriptora de literatura infantil i juvenil d'Alemanya. Sens dubte, és la que té un públic més fidel i entusiasta, com ho demostren el seu club de fans i els nombrosos premis que han obtingut els seus llibres, sovint il·lustrats per la mateixa autora.

3 comentaris:

  1. EL GRUP DE M.O.L.B.E.25 de maig, 2011

    Es un molt bon llibre ja que es molt interessant i intrigant.

    ResponElimina
  2. Llàstima que no m'he llegit mai el llibre, però si que he llegit el llibre "caçadors de fantasmes" ja que és de la mateixa autora, i està molt bé. Potser en un futur jo, i els del meu grup ens el llegirem. Llavors deixarem un altre comentari. Ens ha costat molt arribar fins aquí però ara, estem molt contents.
    ORIOL, MOCHINE, JOANA I NATACHA.
    ESCOLA ÀNGEL GUIMERÀ

    ResponElimina
  3. Aquest llibre no ens el em llegit però ara que sabem que pot ser interessant en un futur pròxim estem segurs que ens el llegirem tots.
    El llibre de caçadors de fantasmes ha estat molt interessant per això et volem felicitar.
    Ens l'hem llegit tot sisè de l'escola Àngel Guimerà.
    Àngel Guimerà

    ResponElimina