divendres, 5 de febrer del 2010

El llibre del mes: Vins compartits

GORGORI, Marcel ; ROCA, Josep. Vins compartits. Barcelona : Columna, 2009.
Marcel Gorgori i Josep Roca comparteixen a les pàgines d'aquest pràctic i entenedor llibre una passió comuna: el món del vi.
Tots dos van encreuar les seves vides a l'espai del Canal 33 de Televisió de Catalunya, En clau de vi, un programa que setmana rere setmana ha seguit un públic nombrós i fidel: una fita que posa de manifest que el vi i tot allò que l'envolta no només representa un gran plaer per als sentits sinó que, a més, és assequible a qualsevol persona que hi tingui interès.
Amb un estil conversat, entenedor i directe, el reconegut sommelier del restaurant El Celler de Can Roca, Josep Roca, i el periodista i presentador Marcel Gorgori, ens conviden a compartir amb ells una sèria de tastos, i a notar en cadascun dels vins les sensacions visuals, olfactives i gustatives que hi van apreciant. Vins compartits vols ser un instrument que ajudi el lector a acostar-se al món del vi de manera lliure i desacomplexada perquè, tal i com bé afirmen els autors: "De vins se n'aprèn tastant-ne, però també parlant-ne". Anima't a fer-ho!
Tot i que el programa En clau de vi ja ha acabat, aquí teniu un enllaç per si voleu tenir més coneixements sobre el món que envolta el vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada