dimecres, 24 de novembre del 2010

Teatre: Ganes de mus

En motiu del 16è aniversari de la biblioteca us convidem divendres 26 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre, a la respresentació de l'obra de teatre "Ganes de mus" amb la companyia Petita Pàtria.
Aquesta és una oportunitat per conèixer un dels millors escriptors mallorquins del segle XX, Antoni Mus. Tres actors i un canterano ens transporten, mitjançant cinc narracions de Mus, a la Mallorca de la postguerra. L'espectacle comença amb una lectura dramatitzada i a poc a poc s'abandona el text per passar a interpretar directament les històries, poètiques i crues a la vegada, dels personatges evocats. Els actors evolucionen a mesura que la trama avança, a l'igual que el vestuari.Ganes de mus està dirigida per Antoni Rosselló i a l'elenc figuren Daniela Fregapane, Francesc Miquel Quetges i Joan Antoni Sunyer.
Aquesta gira s’emmarca en el programa Cultura en Gira i en el Projecte Alcover. Aquesta associació, creada per entitats municipals i programadors teatrals de l’àmbit geogràfic de llengua catalana, té l’objectiu de crear una estructura estable d’intercanvi que permeti la realització de gires coordinades d’espectacles en català.

El Projecte Alcover s’acompanya de l’acord de col·laboració assolit entre els governs català i balear, que permet als teatres de Balears programar, de forma subvencionada, aquells espectacles triats pel circuit català. D’altra banda, aquest pacte garanteix la presència d’espectacles illencs en les gires mitjançant la inclusió en la selecció dels espectacles del Projecte.

Informem que l'acte és gratuït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada